Wujku, co polecasz zamiast wywalonych tulejek przednich wahaczy?
oraz wywalonej tulejki badziewnego chińskiego panharda który się poddał po szarpakach na przeglądzie?
zawias seria, podkładki 2.5 cala
liftu jakieś 4 cm wyszło
Jakie wahacze ?
Mojego TrackBara
... inną tulejkę. Zadzwoń jutro
WAGONEER napisał(a):"NOWOŚĆ" - kompletny zestaw do podniesienia zawieszenia w ZJcie na 2.5"
Sebastian masz jeszcze taki zestaw dla mnie?
Kupiłem ZJ i jakoś nisko wygląda.
Będę testował zestaw
Wojtek, ja nie chce auta w teren, tylko do turystyki.
Lift max 2,5".
Obecny XJ ma 6,5",poprzedni ZJ tez miał podobnie, wiem jak się prowadzi, ale teraz mam inne plany co do tego ZJ.
W błoto robi się zmota.
Wagoneer by na pw odpisywać zaczął
suchorz napisał(a):Wojtek, ja nie chce auta w teren, tylko do turystyki.
Lift max 2,5".
Obecny XJ ma 6,5",poprzedni ZJ tez miał podobnie, wiem jak się prowadzi, ale teraz mam inne plany co do tego ZJ.
W błoto robi się zmota.
no wlasnie moje zalozenie tez bylo, ze ma byc na czarne... zrobilem 3.5 i jest naprawde fajnie prowadzacym sie autem i milo wyglada
dj_wojtecki napisał(a):no wlasnie moje zalozenie tez bylo, ze ma byc na czarne... zrobilem 3.5 i jest naprawde fajnie prowadzacym sie autem i milo wyglada
Potwierdzam. Co prawda strasznie "nabogato" jak na 3.5 cala, ale jeździ ten zestaw bajkowo
ile trwa montaz tych podkladek zawieszen i przedluzen w wj ? trzeba bylo przewiercac dziure w wieszakach na tyl bo nie pasowala. to normalne ze z przodu po zalozeniu dobija strasznie nawet na zwyklych progach zwalniajacych?