Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - Wersja do druku +- Tylko Jeep Klub Polska (https://www.jeep.org.pl/forum) +-- Dział: G I E Ł D A (https://www.jeep.org.pl/forum/forum-5.html) +--- Dział: FIRMY (https://www.jeep.org.pl/forum/forum-28.html) +--- Wątek: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD (/thread-30213.html) |
RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD i nie tylko :) - Darz Bór - 2015-02-18 Cześć. Wagoneer sms-a z namiarami otrzymałeś ode mnie ? Jeśli tak, to czekam na towar. Dzięki za podpowiedzi. RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD i nie tylko :) - WAGONEER - 2015-02-26 Dostałeś paczkę ? Info poszło smsem RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD i nie tylko :) - Bartekv8 - 2015-02-26 WAGONEER będziesz nadal zainteresowany tymi gratami co mi pisałeś na PW? Ludzie pytają, kilka rzeczy się sprzedało.. nie wiem czy przytrzymać dla Ciebie czy odpuszczasz? RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD i nie tylko :) - Darz Bór - 2015-02-26 Paczkę otrzymałem. Część gratów już zamontowałem i przed południem urwę się z pracy zrobić przelew. Dzięki. RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD i nie tylko :) - Tomp - 2015-02-27 Dlaczego w dolnych wahaczach do tj/xj tuleje poliuretanowe są takie wielkie? Jest ku temu powód i czy można zamówić z troche mniejszą średnicą? RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD i nie tylko :) - ppiotr00 - 2015-02-27 No i ja czekam na przesyłkę. RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD i nie tylko :) - erel85 - 2015-03-09 poszla wiadomosc na pw ... RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD i nie tylko :) - ppiotr00 - 2015-03-09 Lift już na aucie Dzięki RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD i nie tylko :) - WAGONEER - 2015-03-11 Bartekv8 - całkiem zapomniałem o temacie ... z "bólem serca" odpuszczam temat - całkowity brak czasu ... i miejsca magazynowego ... przepraszam za zawracanie 4liter i tak późną odpowiedź ! RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD i nie tylko :) - WAGONEER - 2015-03-11 erel85 - poleciało PW ... w końcu Darz Bór / ppiotr00 - wszystko OK ? Tomp - bo są robione pod wymiar oryginalnych tulei gumowych ... ale jak sobie "Pani" życzy to zrobię na mniejszej średnicy ... no bo przecież w Twoim TJ nic nie jest takie "zwyczajne" - tylko wszystko solidnie-podwójnie przemyślane. Wchodzę w temat - robimy ! W kontakcie ... RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD i nie tylko :) - baroN - 2015-03-15 Dekiel mostu dana30 jakiś pancerny masz? RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD i nie tylko :) - Tomp - 2015-03-15 Jak moje zamówienie idzie? Doczekać się nie mogę już RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD i nie tylko :) - WAGONEER - 2015-03-15 Baron - dekle bywają zrobione z grubszej lub cieńszej blachy - coś tam mam ... ewentualnie kagańce jakieś też się poniewierają. Tomp - powoli się robi. TELEFON MI PADŁ I STRACIŁEM WSZYSTKIE NUMERY TELEFONÓW TO JAK KOMUŚ ZALEŻY ŻEBYM MIAŁ JEGO NUMER TO NIECH PODSYŁA SMSEM Z NIKIEM / IMIENIEM / MODELEM JEEPA / LIFTEM / LOKALIZACJĄ RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD i nie tylko :) - Tomp - 2015-03-15 Jeżeli prace nie za mocno zaawansowane to da się jeszcze zrobić, żeby jeszcze większy zakres regulacji na gwincie był? RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD i nie tylko :) - topol - 2015-03-15 Wiela dutków podkładki 2" pod sprężyny do WuJota? |