Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - Wersja do druku +- Tylko Jeep Klub Polska (https://www.jeep.org.pl/forum) +-- Dział: G I E Ł D A (https://www.jeep.org.pl/forum/forum-5.html) +--- Dział: FIRMY (https://www.jeep.org.pl/forum/forum-28.html) +--- Wątek: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD (/thread-30213.html) |
RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - Curtis_Capri - 2015-10-30 Obniżeń wahaczy przednich dolnych już nie robisz? RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - agmar - 2015-10-30 padły fotki a interesuje mnie unibal do wahaczy na której focie były tylko że z tuleja gwintowana a potrzebuje ze śrubą, do wahaczy dolnych chyba są w tedy większe albo się mylę RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - WAGONEER - 2015-10-30 Curtis_Capri Do XJta nadal są w ofercie - 650,- komplet agmar Sprawdzę co się z tym fotkami stało Do dolnych wahaczy mam duże unibole pod typowe mocowania. Można kupić sam unibol w korpusie do wspawania - 140,- szt / z gwintem M33x2 pod moje wahacze - 160,- / albo cały wahacz pod wymiar ... RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - Curtis_Capri - 2015-10-30 Wszystkie zdjęcia z 1-szego posta szlag trafił Cytat:Curtis_Capri Do XJta nadal są w ofercie - 650,- komplet Komplet tzn dolne i górne? O ile obniżona jest oś śruby przechodzącej przez tuleję? RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - agmar - 2015-11-01 A ten gwint 33x2 jest zewnętrzny i powiedzmy prawie od samego unibola? I ostatnie pytanko przed zamówieniem jaki szeroki jest korpus? oczywiscie caly czas pisze o tych uni do dolnych wahaczy RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - WAGONEER - 2015-11-02 Curtis_Capri - zdjęcia już są 4" w dół agmar szerokość unibola na rozstaw 68mm RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - agmar - 2015-11-02 jeżeli masz już gotowe to poproszę jedną sztukę z tym gwintem 33x2, jak masz dopiero spawać to poproszę tak żeby gwint zaczynał się od samego unibola jeśli można prześlij dane do przelewu RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - JackReacher - 2015-11-08 Poszło PW RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - wicior - 2015-11-15 zawias do XJota na 3,5- 4,5 cala z montazem, ile? bo zaczynam myśleć o jeepie RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - JackReacher - 2015-11-18 Przed chwilą był u mnie kurier.... Dzięki WAGONEER, wszystko ok Pozdrawiam RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - rufus550 - 2015-11-21 Witam chciałbym się dowiedzieć w jakiej cenie mógłbym dostać kompletnego lifta 4" do WG 4,7. Oczywiście jak jest taka możliwość Pozdrawiam RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - WAGONEER - 2015-11-23 W podstawowej kompletacji lift RC kosztuje 3800,- ... pełny na krótkich wahaczach przy kompletacji z użyciem moich części wyjdzie około 5000,-. Istnieje możliwość zamontowania z przodu LA. RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - WAGONEER - 2015-11-23 (2015-11-15, 06:38 PM)wicior napisał(a): Dla Ciebie to złoże te LA na przód po kosztach żebyś je potestował ... bo jakoś czasu nie mam żeby do siebie zamontować RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - wicior - 2015-11-23 (2015-11-23, 12:02 PM)WAGONEER napisał(a):zeby móc coś testować to najpierw musze kupić jeepa, nadal czekam na foty(2015-11-15, 06:38 PM)wicior napisał(a): Dla Ciebie to złoże te LA na przód po kosztach żebyś je potestował ... bo jakoś czasu nie mam żeby do siebie zamontować RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - weterynarz - 2015-11-25 siema, posiadam w xjcie kompletny lift 2" es9000, regulowane wahacze z przodu góra i dół, obniżony reduktor. Czy jest możliwość podniesienia go o jeszcze 1/2" bez dużych ingerencji finansowych ? pozdrawiam |