Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - Wersja do druku +- Tylko Jeep Klub Polska (https://www.jeep.org.pl/forum) +-- Dział: G I E Ł D A (https://www.jeep.org.pl/forum/forum-5.html) +--- Dział: FIRMY (https://www.jeep.org.pl/forum/forum-28.html) +--- Wątek: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD (/thread-30213.html) |
RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - suliku - 2015-12-30 Witam dla wszystkich, którzy się zastanawiają serdecznie polecam kolegę Sebastiana. Zamówienie doszło na drugi dzień wahacze na polibuszach w wujku spisują się świetnie 100% satysfakcji. Pozdrawiam Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - Te eS - 2015-12-31 Seba potrzebuje podkładki 1 cal pod tylne sprężyny do ZJ-ota RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - WAGONEER - 2016-01-08 Jeżeli ktoś chce u mnie coś szybko zamówić lub uzyskać jakiejś informacji / porady to proszę DZWONIĆ 502 102 502 ... na forum czasami może mnie nie być kilka dni Cena za zestaw jest podana w pierwszym poście tematu a za przesyłką kurierską DPD lub DHL do 30kg liczę +20,- złotych. Do KJ żeby podkładki założyć z przodu to się trzeba trochę nagimnastykować ... przydały by się ściągacze sprężyn co by ułatwiło trochę montaż ... tył jest zdecydowanie łatwiejszy. Nie posiadam w swojej ofercie żadnych osłon - polecam innych kolegów z forum którzy się w tego typu produkcją specjalizują RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - KRUSZON - 2016-01-13 Witaj Wagoneer. Zakładałeś mi swoje podkładki 2" do mojego czarnego KJ-ta Renegade i nie podziękowałem. Nie musiałem ustawiać geometrii, tylko zbieżność. Autko sprawuje się wspaniale nie buja na zakrętach, ani nie skrzypi. Wszystko jest OK.. Dzięki serdeczne. Wszystkim polecam Sebę i jego podkładki.(na pewno do KJ) RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - spychacz - 2016-01-13 Seba jakie masz uniballe potrzebuje do longow 4 sztuki tylko mapisz ile co ma i za ile komplet pozdro RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - coobah - 2016-01-13 x2 na info o uniballach... Tylko że ja potrzebuje jednego byka na sierżanta. RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - Jahoo - 2016-01-13 Dzwonilem dzisiaj w sprawie lacznikow stabilizatora do ZJ-ta polifta. Podeslij dane do przelewu. RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - areks72 - 2016-01-14 Witam. Potrzebuję przedłużenia amorków przód i tył do xj polifta RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - WAGONEER - 2016-01-15 KRUSZON To super Masz jakieś aktualne fotki ? ... ja zrozbiłem przed i po montażu ale nie mogę ich znaleźć Duży unibol kosztuje 150,- Jak ktoś będzie potrzebował ze szpilką 33x2 pod moje wahacze to + 20,- od sztuki. Całość można dać do ocynku + 10,- od sztuki. Jahoo Dzisiaj paczka wylatuje do Ciebie. areks72 Do jakiego liftu potrzebujesz ... ważny jest tył. Podeślij adres na PW albo smsem to dzisiaj wyślę. RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - spychacz - 2016-01-15 Ok pasi prawie wszystko dozucisz tulejki do wspawania i bede zanawial tak za 2-3 tygodnie hehe. Daj znac RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - Wojciech86 - 2016-01-18 Sebastian czy mo taż zestawu 2.5'' do zj-ota wymaga fachowej wiedzy czy mając warsztat i podstawową wiedze mechaniczną da radę się zamo tować bez problemu i wszystko ustawiać itp ? RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - javelin - 2016-01-23 Jako że miałem ten zestaw od Wagoneera to pozwolę sobie odpowiedzieć - montaż sprawa wręcz banalna, każdy sobie poradzi. Jedyny problem może być przy odkręcaniu starych, pordzewiałych śrub. Reszta to pryszcz. RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - Wojciech86 - 2016-01-23 Javelin dziękuję rozmawialem z Sebastianem i powiedzial ze to proste ale jak coś to można dzwonic podpowie. Zamówiłem zestaw i pewnie w przyszłym tygodniu będzie montaż. RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - janekYJ - 2016-01-24 Nie masz może tylnych amorów do YJ z liftem? RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - gtur1 - 2016-01-24 Wielkie dzięki za lifcik di KJ Z małymi problemami ale zamontowany i jest miodzio |