![]() |
Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - Wersja do druku +- Tylko Jeep Klub Polska (https://www.jeep.org.pl/forum) +-- Dział: G I E Ł D A (https://www.jeep.org.pl/forum/forum-5.html) +--- Dział: FIRMY (https://www.jeep.org.pl/forum/forum-28.html) +--- Wątek: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD (/thread-30213.html) |
RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - kasza79 - 2016-10-08 Cześć, Rozmawialiśmy niedawno o przednich wahaczach do mojego WG, tylko były w produkcji. Jak już są dostępne to wziąłbym komplet 4 przednich wahaczy z tulejami poliuretanowymi + zestaw 2 tulei poliuretanowych do montażu na moście w mocowaniach górnych wahaczy. Daj jakieś info o cenie z rabatem ![]() Mam lift zrobiony na ok. 3". Sprężyny CRD + podkładki 2" + przednie amory do liftu. Zastanawiam się też nad podwyższeniem sworznia A-wahacza na moście, tylko nie wiem która wysokość będzie dla mnie dobra. pozdr. kasza RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - Rogalov - 2016-10-22 Siemka ![]() Będę potrzebował regulowanego panharda do mojego jeep WG 4.7. Czy oprócz przedłużków amorów oraz podkładki pod a-wahacz będę coś jeszcze potrzebował (lift 3")? Pozdrawiam ![]() RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - LVCA - 2016-10-24 Witam Potrzebowalbym sama główkę wahacza z gwintem wewnętrznym chyba 24? RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - WAGONEER - 2016-10-25 PROMOCJA -10% obowiązuje do końca miesiąca października ... tak dla informacji ![]() LVCA Nie posiadam takich końcówek ![]() RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - Raffben - 2016-10-26 Witam! Czy są dostępne łączniki stabilizatora lift 2 cale do JEEPa ZJ 5.2 97r? Czy komplet zawiera tulejki i śruby montażowe? Pozdrawiam ![]() RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - Rogalov - 2016-10-28 Wagoneer. Pisałem do Ciebie SMSy w sprawie wyceny pangarda + paru rzeczy do liftu. Niestety nie otrzymałem jeszcze żadnej odpowiedzi ![]() RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - odysey2001 - 2016-10-29 ![]() Potrzebuje taki zestaw do WG 2001 4,7 benzynka Nowy kompletny zestaw do podniesienia zawieszenia w WJcie o 2" na podkładkach poliuretanowych z rozszerzeniem o kilka nowych elementów - 2 x przednia podkładka poliuretanowa na 2" - 2 x tylna podkładka poliuretanowa na 2" - 2 x obniżenie górnego mocowania tylnego odboju + śruby - 4 x obniżenie górnego mocowania przedniego odboju + 2 komplety śrub do silnika V8 i diesla - komplet do podwyższenia A-wahacza na moście + komplet do obniżenia mocowań przewodów hamulcowych i linek hamulcowych na tylnym A-wahaczu - komplet do podwyższenia mocowań amortyzatorów na przednim moście - komplet do podwyższenia mocowań amortyzatorów na tylnym moście. Jaka cena z przesyłką Pozdrawiam Tomasz RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - wojtas1984 - 2016-11-17 Siema...masz to jeszcze w ofercie? "NOWOŚĆ" - kompletny zestaw do podniesienia zawieszenia w ZJcie na 2.5" [Obrazek: album_pic.php?pic_id=6167] W zestawie znajdują się ( od góry na fotce ): - podkładki pod przednie sprężyny x 2szt - odboje przedniego zawieszenia przykręcane na dole do mostu w sprężynie x 2szt - "naboje" / tulejki do podniesienia mocowanie przedniego amortyzatora x 4szt - podkładki pod tylne sprężyny x 2szt - obniżenia tylnych odbojów x 4szt - przedłużenie prowadzeń górnych przy karoserii do osadzenia sprężyn tylnych - 2 tulejki + 2 metalowe dekielki do karoserii - podwyższenia tylnych amortyzatorów na moście x 2szt Zestaw naturalnie ze wszystkimi śrubkami / nakrętkami / podkładkami bardzo dobrej jakości i wytrzymałości Cena w/w kompletu 550,- złoty RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - WAGONEER - 2016-12-08 WSZYSTKO DOSTĘPNE Z OFERTY ! ! ! W przypadku kontaktu telefonicznego jestem w stanie tego samego dnia naszykować i wysłać paczkę ! 502 102 502 ... jak by ktoś nie znał mojego numeru ![]() RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - kasza79 - 2016-12-08 Polecam kolegę jak nie wiem co ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - WAGONEER - 2016-12-14 Dokładnie tak jak piszę kasza79 ![]() RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - Mały77 - 2016-12-14 Podpiszę się pod słowami kasza79 na temat Sebastiana. Kontakt telefoniczny, tego samego dnia wysyłka i za dwa dni wahacze u mnie. Towarek pierwsza klasa, bardzo solidne. Polecam ![]() RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - WAGONEER - 2017-01-03 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2017 ![]() Można by jakąś promocję uskutecznić z tej okazji ![]() Drążek TrackBar przedni regulowany na poli z wymienną końcówką do XJ MJ ZJ TJ LJ - cena 430,- NOWA cena 390,- Drążek TrackBar przedni regulowany na poli do WJ + zestaw obniżeń przednich odbojów - cena 450,- NOWA cena 350,- !!! Co Wy na to ? ![]() W razie pytań DZWONIĆ 502 102 502 ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ... ! ![]() RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - spychacz - 2017-01-05 Seba a regulowany panhard do xj ale angola zrobisz? RE: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - WAGONEER - 2017-01-06 A sprzedasz ich "kilka" w UK ??? ... to zrobię ![]() |