Części do liftów - made by WAGONEER WORLD - Wersja do druku +- Tylko Jeep Klub Polska (https://www.jeep.org.pl/forum) +-- Dział: G I E Ł D A (https://www.jeep.org.pl/forum/forum-5.html) +--- Dział: FIRMY (https://www.jeep.org.pl/forum/forum-28.html) +--- Wątek: Części do liftów - made by WAGONEER WORLD (/thread-30213.html) |
- WAGONEER - 2012-10-08 Legion Montaż takiego liftu w WJcie trwa około 3-4h jak ma się dobre warunki do demontażu sprężyn ( ściągacze / podnośnik ). Tylne mocowania / przedłużenia amorków na moście miały prawo nie pasować dla tego że jeszcze te dedykowane do WJta nie weszły do sprzedaży Te które zostały zamontowane były prawdopodobnie od ZJta ... a to wymagało modyfikacji otworów na wieszaku ... ale nie oryginalnych na moście !!! O ile pamiętam ostrzegałem o tym Winia albo Ciebie bo to dość istotna sprawa była To o ile podniósł się do góry przód ? ... jak wysyłam podkładki na 2" to jak ktoś sobie życzy dodatkowo przedłużki amorków fabrycznych / "naboje" to też mają 2" - dobija amortyzator czy odbój na moście ??? Czy odboje przednie zostały też obniżone ??? - Legion - 2012-10-10 WAGONEER napisał(a):Legion Montaż takiego liftu w WJcie trwa około 3-4h jak ma się dobre warunki do demontażu sprężyn ( ściągacze / podnośnik ). ok czyli 4 montaz no i obrobka tych zawiasow to pasuje. a z przodu jeszcze nie wiem maja sprawdzic na jutro to napisze ale raczej odboj bym stawial bo grubo dobija a nie jak pretem amorka - gariel - 2012-10-10 potrzebuję regulowane Drążki Track Bar do ZJ przedni oraz tylny znajdzie się coś? - WAGONEER - 2012-10-11 Legion, ... to daj znać co się dzieje najlepiej zadzwoń gariel, Przedni mam od ręki. Tylnego nie mam w produkcji - mariuszjeep - 2012-10-14 hej ja bede potrzepowal gorne wachacze do xj ale to sie zdzwonimy jak do polski dojade - WAGONEER - 2012-10-14 mariuszjeep ok ... szerokości [ Dodano: 2012-10-17, 10:47 ] SMC ... ktoś ma z tym kolegą jakiś kontakt ??? Dawno się nie legował / telefon wyłączony ... a kasy za ten zestaw do ZJta jeszcze chyba nie dostałem bo miał wiele koncepcji jak ma mi je "przekazać" Skończy się wysyłanie paczek bez wpłaty na konto albo bez pobrania / wydawania samochodów bez uregulowania należności ... - kudlaty1977 - 2012-10-17 Sebastian, jeszcze raz wielkie dzięki za ekspresową wysylkę! Wahacze wykonane SUUPER!!! Teraz mam już pełen komplecik - baranina3 - 2012-10-18 Poproszę na PW o cenę podkładek do liftu 2'' WG 2.7 crd - WAGONEER - 2012-10-18 baranina3 ... po co na PW - ceny nie są tajemnicą Pełny komplet podkładek i obniżeń odbojów do 2" liftu do WJ kosztują - 480,- złoty - komplet obejmuje: - 2 x przednia podkładka na 2" - 2 x tylna podkładka na 2" - 2 x obniżenie górnego mocowania tylnego odboju + 2 śruby - 4 x obniżenie górnego mocowania przedniego odboju + 4 śruby Jak byś montował ten zestaw do fabrycznych amortyzatorów to komplet podwyższeń na przód i tył kosztuje dodatkowo 100,- złoty. - oscar - 2012-10-18 WAGONEER napisał(a):mariuszjeep ok ... szerokości sebastian z SMC interesow sie nie robi kazdy co probowal robic z nim jakiegos dila jest w plecy to zwykly oszust na forum jest juz pod kolejnym nowym nickiem - MłoteK 75 - 2012-10-19 Potwierdzam wiem coś na ten temat choć mnie nie naciągnął - WAGONEER - 2012-10-19 Tematu nie zaśmiecamy "śmieciami" - założyłem nowy temat TUTAJ - powiat - 2012-10-19 oscar napisał(a):oszust na forum jest juz pod kolejnym nowym nickiemjak znasz nowy nick to napisz aby przestrzec przed nim innych - suchorz - 2012-10-21 Lift 2,5" do ZJ założony, pasował idealnie. - gariel - 2012-10-21 mam pytanko o co chodzi z tymi wachaczami z unibolami, jakie są plusy zastosowania ich? na jakiej zasadzie to działa czy są lepsze od z tulei poliuretanowych? nie wiem bardziej wytrzymałe? bardzo prosił bym o wytłumaczenie mi zastosowania, oraz plusy i minusy różnicy miedzy tulejami gumowymi z tulejami poliuretanowymi a tymi na unibolach |