2013-09-03, 09:38 AM
SMC napisał(a):Wiec tak z ręką na sercu w ślepo dosłownie i w przenośni mogę polecić kolegę Wagoneer jako sprzedawce i producenta liftu 2.5 . Jako że to mój pierwszy zakup od w/w kolegi to:
1. Jako sprzedawce polecam bo zadałem pytanie PW o lift dostałem wyczerpującą odpowiedz szybko i w fachowej formie (dziecko złapie o co chodzi) Zamówiony towar otrzymałem na podany adres(sms) w ciągu 1 dnia i ku mojemu zdziwieniu nawet bez pobrania(szkoda że to nie prezent) myślałem że będzie pobranie. Dzięki za zaufanie.
2.Jako producenta polecam za wykonanie fachowe bardzo dobrą jakości , schludne i bezpieczne towar bez zadziorów itp, poprawnie zapakowana paczka.
Cena adekwatna do jakości wykonania i realizacji zamówienia.
Aż mnie zaskoczyło jak dostałem telefon że paczka z Łodzi przyleciała.
Ogólnie jestem zadowolony z obsługi i towaru w najbliższym czasie po wyjściu ze szpitala nastąpi montaż i testy ewentualne foty prześle do galerii. Polecam kolegę i na pewno to nieostatni zakup .
Teraz nie doczytałem że dostaje pierwsza sztukę bo o zniżkę bym dla testera wystąpił.!!!!!!!!
"Kolega" SMC nadal nie rozliczył się za ten zestaw ( minął już ponad rok czasu ) ... i wyłączył swój kolejny numer telefonu